Vi söker fastighetsansvarig

Bli vår nästa medarbetare - Välkommen till SGS Studentbostäder! 

Som Fastighetsansvarig hos SGS Studentbostäder får du ett omväxlande arbete med många kontakter både internt och externt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ödmjuk, ordningsam, tycker om att arbeta med människor, ge service och ser fram emot utmaningar 
i ett stundtals högt tempo.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Hantera felanmälningar från våra hyresgäster via vårt fastighetssystem.

  • Utföra reparationer, tillsyn och skötsel i våra fastigheter.

  • Beställa tjänster och varor i samråd med förvaltare.

  • Nära samarbete med kollegor för att säkerställa en hög kundnöjdhet och väl underhållna hus med god ekonomisk hushållning.

  • Avflyttnings- och städbesiktningar.

  • Nyckelhantering.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har lämplig utbildning inom fastighetssektorn samt erfarenhet av liknande arbete. Tjänsten förutsätter B-körkort och god datorvana. 

Då SGS Studentbostäder har hyresgäster från hela världen så behöver du vara bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du kommer att utgå från Johanneberg i centrala Göteborg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är tills vidare och inleds med en provanställning på sex månader. Start enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 31 maj men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess då intervjuer hålls löpande.

Du skickar din ansökan till jobbansokan@sgs.se 

Har du frågor kontakta vår områdeschef Marcus Wiberg, telefon 031-333 64 44.

Om oss

SGS Studentbostäder är sedan 1951 Göteborgs största studentbostadsaktör och en viktig del av Göteborgsregionens studentliv. Stiftelsen äger, förvaltar och hyr ut 8500 studentbostäder till Göteborgs högskolestudenter. Vi erbjuder hem för bättre studietid. Vi vill vara en drivande partner för Göteborgs utveckling och staden där studenter vill stanna och leva. 

Hos oss är du en del av en organisation med korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka. Vi erbjuder en kultur som är öppen, trygg och inkluderande. Som medarbetare är du en viktig del av vår gemenskap och vår vision. För oss är trygghet, engagemang och nytänkande kärnan i allt vi gör.