Grevegårdsvägen

Grevegårdsvägen 110

 

Grevegårdsvägen i Tynnered

I Tynnered på Grevegårdsvägen bor du nära hav och bad, med goda kommunikationer till centrum. Närbutiker finns på Opaltorget. Till Frölunda torg köpcentrum är det c:a 1 km. Ta en cykeltur till Näsets badplats, c:a 3 km.

 

Hustyp

Fyravåningshus byggt på 60-talet. Totalrenoverat 1992-1995. Många av husen är byggda under 60- och 70-talet vilket innebär att skicket i lägenheterna kan variera.

Lägenhetstyper

Typ av lägenhet Antal Boyta Hyra Beräknad väntetid Planlösning
Ett rum ock kokvrå, möblerat 34 25 - 38 3450 - 3952 c:a 20 månader

Kontakta oss

På SGS Kundservice möter du våra Kundansvariga som hjälper dig i alla ärenden.

Adress

Kaserntorget 11
411 18 Göteborg

Telefon

031-333 63 00

Besöks- och telefontid

Måndag - Fredag 09:00 - 16:00

E-post

kundservice@sgs.se

Ovanstående e-postadress används för allmänna frågor. Vill du göra en felanmälan? Logga in på Mina sidor.

 

Inflyttningsinformation

SGS Studentbostäder hyr in lägenheterna av annan fastighetsägare. Det innebär att du som hyresgäst kommer att bo i ett hus med ickestudenter. I hyresförhållandet mellan SGS och fastighetsägaren ansvarar SGS inte för reparationer eller underhåll i husen och i lägenheterna. SGS förmedlar i stället felanmälningar vidare till berörd fastighetsägare vilket kan medföra längre handledningstider än om du bott i en av SGS ägd lägenhet.

Om något går sönder eller behöver åtgärdas i din bostad så kan du göra en felanmälan via Mina sidor, Du kan även kontakta Familjebostäders kundtjänst SGS Kundservice.

 

Din bovärd
Familjebostäder
Grevegårdsvägen 194
Tel: 031-731 67 00

Öppettider:måndag-fredag 08:00 - 09:00.

De flesta fel åtgärdas av Familjebostäder. Bovärden får tillträde till din lägenhet antingen genom att avtala en tid eller genom att du lämnar in en nyckel på kontoret. Nyckeln återlämnas i lägenhetens brevinkast efter åtgärd.

 

Elektricitet

El ingår inte i hyran. Anmälan gör du till Göteborg Energi AB, tel 031-62 62 62, eller på deras hemsida www.goteborgenergi.se/privat under fliken kundservice.
Obs! Det är mycket viktigt att du gör en inflyttningsanmälan annars kan kan bostaden vara strömlös när du flyttar in.

 

Förråd

Till lägenheten hör ett förråd. Det finns på bottenvåningen och skall vara uppmärkt med ditt lägenhetsnummer. Vi ber dig kontrollera att ditt förråd är tömt av föregående hyresgäst och sedan låsa det med ett hänglås även om du inte har tänkt att använda det.

 

Möbler

Inventarielista

 

TV/Internet/Telefoni

Framtidens bredband finns installerad i din lägenhet. Via detta kan du få tillgång till Internet, digital-TV och telefoni. Det finns ett flertal leverantörer och tjänster att välja på. För att veta mer om vilka tjänsteleverantörer och alternativ du kan välja mellan går du in på www.framtidensbredband.se

 

Biltrafik och bomnyckel

Gårdarna är avspärrade för biltrafik med bommar. Bomnyckel finns att låna hos Familjebostäder på Grevegårdsvägen 194.

I samband med flytt så kan du tillfälligt stå där det är parkeringsförbud under det att du fyller eller tömmer flyttbilen men tänk på att du då måste vara vid bilen hela tiden och inte kan lämna den för att ta en paus. Du får inte parkera flyttbilen på gångbana, eller hindra in- och utfart.

 

Parkering

Önskar du hyra p-plats kontakta Familjebostäder.

Telefon: 031-731 67 00 (Måndag-fredag 08.00-16.00)

E-post: familjebostader@familjebostader.se